Overblijven

De Krugerstee gaat vanaf schooljaar 2017/2018 werken met het 5 gelijke dagen model. Alle kinderen lunchen op school en de schooltijden zijn dan voor alle groepen en dagen hetzelfde: 8:30 -14:00 uur

Schooljaar 2016/2017:

Wij bieden aan alle leerlingen de mogelijkheid om tegen een vergoeding tussen de middag bij ons op school over te blijven.

Onder begeleiding van onze overblijfouders eten en drinken de kinderen met elkaar. Kinderen brengen zelf een lunch mee. Wij vragen u te zorgen voor een gezonde lunch, dus geen snoep, chips en frisdrank. Na de lunch is er tijd om buiten te spelen, een boekje te lezen of een spelletje te doen.

Het overblijven kost €1,50 per dag. U kunt ook een overblijfkaart kopen, waarmee uw kind 10 keer kan overblijven. Deze kost €11,-. Het geld voor het overblijven wordt besteed aan een vergoeding voor overblijfouders, speelgoed en af en toe een traktatie voor de kinderen. Voor de ouders die hun kind willen laten overblijven is op school een overblijfreglement beschikbaar.

De dagelijkse uitvoering van het overblijven ligt bij de overblijfouders. De eindverantwoordelijkheid ligt bij de school.

Krugerstee

Westerenkweg 23
8172 VT Vaassen

telefoon:
0578-572546

e-mail:
info@krugerstee.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep