Kinderopvang

De Krugerstee werkt samen met KOM kinderopvang en kinderopvang Koppel. Beide organisaties bieden verschillende vormen van opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in de gemeente Epe.

Peuteropvang

Wanneer het gaat om de opvang van uw peuter, werken wij intensief samen met kinderopvang Koppel en Nijntje van KOM kinderopvang. De peuters van KOM kinderopvang komen wekelijks op dinsdag en donderdag twee uur meedraaien in onze kleutergroep. Op deze manier raken de peuters al vertrouwd met onze school.

Voorschoolse opvang (VSO)

De voorschoolse opvang (VSO) wordt bij ons geregeld door KOM kinderopvang. De VSO begint om 07.15 uur en eindigt als wij starten met les om 08.30 uur. Tijdens de VSO hebben de kinderen de gelegenheid om te ontbijten en nog wat te spelen. Als het tijd is om naar school te gaan, brengen de pedagogisch medewerkers van KOM de kinderen naar school.

Buitenschoolse opvang (BSO)

KOM kinderopvang verzorgt voor De Krugerstee ook de buitenschoolse opvang (BSO). De BSO is gelegen op loopafstand van onze school. De BSO start wanneer de school uit gaat; vaste pedagogisch medewerkers halen de kinderen op uit school. Op de BSO worden naast het vaste dagelijkse programma allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals het bereiden van simpele gerechten en sport- en spelactiviteiten. De buitenschoolse opvang (BSO) vindt plaats na school en in de schoolvakanties en is toegankelijk voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd.

De Krugerstee

Potgieterstraat 20
8172 XC Vaassen

telefoon:
0578-572546

e-mail:
info@krugerstee.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep